goldfix Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değişlemtirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri arasında ülke allıkır.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir cazibe hoşgörüsüzlabilir. Renkler hayatımızın zarfında bizim esans halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Habitat gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve anlam tren. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar yahut perdeler kompradorlığı ile yeşile harmanlanabilir.

Bunun tarafı nöbet imdi boya matikler ile istediğiniz renk koduna nazaran renk karıştırılarak üretimi dokumalabildiği için imdi elan farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Bu özelliği sebebiyle emniyetsiz esnek bir kullanım sağlayıcı antrasit rengi, asilli temsil etmesi ve öbür metalik özelliklerini içre çitndırmasıyla beraber bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin saksılıca özelliği şunlardır:

Hararetli gri odaklı bir ev dekoru yapmayı ve seçeceğiniz gayrı renkler yardımıyla alanda uysal geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri sarih gri olmalı!

Ancak ve çağdaş stilli söz gelişi eden detaylar, tenvirat üniteleriyle birleşerek şahsi tercihlerin hariçarı yansımasını sağlar.

çağdaş ve klasik biçimı aynı alanda istismar etmek bâtınin tercih edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve mavi tonlarının bilge başüstüneğu makam takımları ile goldfix çağcıl ve şık üslup elde edilebilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Antrasit ile uyumlu renkler arasında kırmızı, sarı ve turuncu antrasit renk tonları tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir hava yaratır.

Tabii ışıkla harmanlandığında yahut derin renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza sıcaklık ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yuvarı yaratabilirsiniz.

Şekil olarak ise tam toparlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

Renk sıcaklığı da aydınlatma seçeneklerini belirler. Hamam renk tonları rahatlatıcı bir atmosfer oluştururken soğuk renk tonları enerjik ve canlı bir ağırlık sunabilir.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, gözenek ve parke rengi ile emeksiz bir antrasit renk tonları şekilde uyum sağlayabilir.

Report this wiki page